Güllü soruşturmasında yeni gelişme! Kervan Emiroğlu'ndan numune alınacak

Şarkıcı Güllü'nün kızı Tuğyan Gülter'in sevgilisi Kervan Emiroğlu, yürütülen soruşturma kapsamında kan ve kıl örneği vermek üzere Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Güllü soruşturmasında yeni gelişme! Kervan Emiroğlu'ndan numune alınacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güllü'nün ölümüne dair yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kervan Emiroğlu, şimdi dosya çerçevesinde Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. 

Yalova'daki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden sanatçının ölümüne ilişkin soruşturma, kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in tutuklanıp cezaevine gönderilmesiyle hız kazanmıştı. Gülter'in sevgilisi olan Kervan Emiroğlu ise geçtiğimiz hafta gözaltına alındıktan sonra, sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

Sabah gazetesinin haberine göre, Yeni gelişmeler ışığında, soruşturma sürecinde Emiroğlu hakkında bir adım daha atıldı. Kervan Emiroğlu Adli Tıp Kurumu'na sevk edilerek, burada kan ve kıl örneklerinin alınacağı ifade edildi.

Güllü soruşturmasında yeni gelişme! Kervan Emiroğlu'ndan numune alınacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.